Je bekijkt nu Aanmelding Vakwerk Awards vanaf nu mogelijk!

Aanmelding Vakwerk Awards vanaf nu mogelijk!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Bouwmaat is weer op zoek naar het beste Vakwerk van Nederland voor de Vakwerk Awards 2022! Heb jij een project waar jij trots op bent? Meld dan jouw project aan voor de Vakwerk Awards.

Aanmelden

Ben jij trots op jouw project? Dan wil je dit natuurlijk van de daken schreeuwen! Met de Vakwerk Awards bieden we jou de mogelijkheid jouw klus te delen met het grote publiek. Daarnaast maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen! Dus meld jouw vakwerk nu aan!

Je kunt je werk aanmelden in een van de 4 onderstaande categorieën:

  • Duurzaam
  • Renovatie en Onderhoud
  • Interieurbouw
  • Aan- en Verbouw

Meer informatie over de verschillende categorieën kun je vinden op de aanmeldpagina

Over de Vakwerk Awards

Bouwmaat organiseert samen met Zelfstandigen Bouw de Vakwerk Awards om vakmensen in het zonnetje te zetten.
​​​​​​​Vakmensen zijn dagelijks met geweldige projecten bezig; vakwerk waar ze trots op mogen zijn, vakwerk dat gedeeld mag worden.
Met de Vakwerk Awards dagen we vakmensen uit om een project waar zij echt trots op zijn, te delen met het grote publiek. Met deze prijzen wil Bouwmaat kwaliteitsvakwerk onder de aandacht brengen, bevorderen én belonen.
Zelfstandigen in de bouw kunnen hun projecten aanmelden tot en met 16 januari 2022, maar hoe eerder hoe beter!

Prijzen en uitreiking

De winnaars van de verschillende categorieën, de publieksprijs en de hoofdprijs zullen mooie prijzen ontvangen. Deze worden uitgereikt tijdens het Bouwmaat XXL evenement op 9 juni 2022. Daarnaast ontvangen ze de nodige media aandacht, onder andere via onze eigen kanalen.

Meld nu jouw vakwerk aan!