PRIJZEN

Met de Vakwerk Awards bieden we jou de mogelijkheid jouw vakwerk te delen met het grote publiek. Daarnaast maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen!

Op 1 maart 2020 worden de drie genomineerden per categorie bekend gemaakt. Behoor jij tot deze genomineerden? Dan zal jouw vakwerk niet meer te missen zijn want je krijgt volop aandacht via de mediakanalen van Bouwmaat, Zelfstandigen Bouw en Eisma Bouwmedia.

Op 4 september 2020 worden de winnaars van de Vakwerk Awards bekend gemaakt en de bijbehorende prijzen uitgereikt.

ALGEMENE WINNAAR

De winnaars van de categorieprijzen zijn nog in de race voor de hoofdprijs ‘Winnaar van de Vakwerk Awards 2020’. De vakjury zal naast de winnaars per categorie ook de ‘algemene’ winnaar kiezen. De winnaar van de Vakwerk Awards 2020 ontvangt niet alleen de echte hoofdtrofee maar ook Ford Transit Custom!

CATEGORIEWINNAARS

Per categorie zijn er drie genomineerden geselecteerd. Voor iedere categorie heeft de vakjury een winnaar gekozen. De winnaar van iedere categorie ontvangt een Vakwerk Awards trofee! Daarnaast krijgen jij en jouw vakwerk aandacht in diverse media.

publieksprijs

PUBLIEKSPRIJS

Naast de categoriewinnaars en hoofdprijs reiken we dit jaar voor het eerst ook een publieksprijs uit. Van 10 t/m 30 augustus 2020 kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriete project via Vakwerk-Awards.nl. Het vakwerk met de meeste stemmen wint de publieksprijs welke beschikbaar gesteld zal worden door Milwaukee!